Reactie plaatsen

Reacties

Carla
3 maanden geleden

Mijn moeder komt nu 5 maanden bij Dagbest en wat zijn we daar allemaal blij mee. Vanaf het eerste moment voelde ze zich op haar plek. Wat zijn jullie een geweldig, creatief, warm en professioneel team! Jullie maken van elke dag weer een feestje voor de mensen. Ook voor de mantelzorgers staan jullie klaar met een heerlijke maaltijd aan het einde van de dag. Dat is zo'n uniek concept, maar zo ontzettend waardevol. Jullie zijn een topteam!!

Inez van den Berg
10 maanden geleden

Wat een heerlijke plek is dit voor mensen die dit nodig hebben! Mijn moeder heeft met veel plezier meegedaan aan alle activiteiten en voelde zich echt op haar gemak. Mijn vader kwam er graag ‘s avonds mee eten, daar had hij echt plezier in en zal hij zeker gaan missen! Echt een aanrader, een ontspannen sfeer, veel aandacht en deskundige begeleiding. Alles is bespreekbaar en er wordt altijd gedacht in oplossingen. Dankjewel voor jullie liefdevolle zorg voor mijn moeder!

Ben
een jaar geleden

Wat een warm en gezellig thuis daar bij DAGBEST. Een atmosfeer waarin betrokkenheid en deskundigheid centraal staan onder bezielende leiding van Leny en Marieke. Vele gezellige maar ook zinvolle aktiviteiten worden georganiseerd waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Het einde van de dag wordt gevierd met een maaltijd waar ook partners welkom zijn. Een unieke en mooie manier van "samen" zijn.

Juliette van Liempt
een jaar geleden

Wat is Dagbest een heerlijke plek voor ons mam! Fijne plek en leuke activiteiten waar je aan deel kan nemen als je wil, niks hoeft alles mag. En ook de kapper en de pedicure komen langs als je dat wilt! Bevlogen warme medewerkers werken er met zoveel hart voor de mensen die er komen. En dat ons pap ook kan mee eten is super! Dank voor jullie goede zorgen Dagbest!

Inez van den Berg
een jaar geleden

Mijn moeder gaat naar DagBest sinds eind augustus. Er zijn erg leuke activiteiten gepland, er is veel persoonlijke aandacht en goede verzorging. Het avondeten samen is echt een hele fijne optie, waar mijn vader ook graag deelneemt. Dat wordt enorm gewaardeerd, zeker de grote varieteit, ik hoor altijd positieve verhalen!

Josette Dijkhuizen
2 jaar geleden

Mijn moeder heeft enige tijd in de dagbesteding bij DagBest kunnen meedraaien. Dat was genieten voor mijn moeder met zulke leuke activiteiten en ontzettend lieve en leuke begeleiders! Er was 100% persoonlijke aandacht en er werd gezorgd voor activiteiten die ook echt bij haar aansloten. Mijn moeder zit nu in een verzorgingshuis en heeft daar nu de dagbesteding. Wij willen iedereen van DagBest SUPER bedanken voor de heerlijke dagen die ze bij jullie heeft gehad.