Reactie plaatsen

Reacties

Juliette van Liempt
23 dagen geleden

Wat is Dagbest een heerlijke plek voor ons mam! Fijne plek en leuke activiteiten waar je aan deel kan nemen als je wil, niks hoeft alles mag. En ook de kapper en de pedicure komen langs als je dat wilt! Bevlogen warme medewerkers werken er met zoveel hart voor de mensen die er komen. En dat ons pap ook kan mee eten is super! Dank voor jullie goede zorgen Dagbest!

Inez van den Berg
24 dagen geleden

Mijn moeder gaat naar DagBest sinds eind augustus. Er zijn erg leuke activiteiten gepland, er is veel persoonlijke aandacht en goede verzorging. Het avondeten samen is echt een hele fijne optie, waar mijn vader ook graag deelneemt. Dat wordt enorm gewaardeerd, zeker de grote varieteit, ik hoor altijd positieve verhalen!

Josette Dijkhuizen
10 maanden geleden

Mijn moeder heeft enige tijd in de dagbesteding bij DagBest kunnen meedraaien. Dat was genieten voor mijn moeder met zulke leuke activiteiten en ontzettend lieve en leuke begeleiders! Er was 100% persoonlijke aandacht en er werd gezorgd voor activiteiten die ook echt bij haar aansloten. Mijn moeder zit nu in een verzorgingshuis en heeft daar nu de dagbesteding. Wij willen iedereen van DagBest SUPER bedanken voor de heerlijke dagen die ze bij jullie heeft gehad.