Wij stellen ons graag aan u voor

 

Wij zijn Lenie Brummans en Marlieke Bond en wij zijn de oprichters van DagBest.         

Onze passie en expertise op het gebied van zorg voor mensen biedt een veilige en warme thuisbasis. Wij zijn al jarenlang met veel plezier werkzaam in de ouderenzorg vanuit diverse functies waardoor wij veel ervaring en kunde hebben opgedaan.

Dagelijks zijn wij bij DagBest aanwezig en zijn voor bezoekers en mantelzorgers de vaste aanspreekpunten. Samen met onze medewerkers Rick en Julia en een aantal vaste vrijwilligers en stagiaires vormen wij een klein, hecht team.

Beiden zijn wij gediplomeerd HBO-verpleegkundige. Marlieke is daarnaast ook gediplomeerd mantelzorgmakelaar en Lenie is gediplomeerd casemanager dementie. Daarnaast zijn we beiden gecertificeerd trainer voor de cursus Dementie en nU voor mantelzorgers van mensen met dementie. 

Rick is gediplomeerd als persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en sinds 2021 werkzaam bij DagBest eerst als stagiaire en nu als vast lid van ons team.

Julia heeft jarenlange ervaring in de zorg als activiteitenbegeleidster. 

Daarnaast zijn er ook dagelijks enkele vaste vrijwilligers aanwezig bij DagBest.

De bezoekers kunnen rekenen op veel persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. 

Wij vinden het belangrijk om nieuw talent een kans en goede basis mee te geven en daarom is DagBest een SBB erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat er ieder schooljaar diverse stagiaires meewerken op DagBest.